Prins Geert

Beste Pikpotters en buutendiekers,

‘Me bluuve d’r an trokke’

We zitten weer in de laatste maand van het jaar. Wat zoveel inhoud, dat carnaval weer aanstaande is. Een jaar is immers zo voorbij, en we zijn weer al van na de zomervakantie bezig om voorbereidingen te treffen. Tevens hebben we al weer een aantal activiteiten achter de rug zoals de Hollandse avond en onze traditionele oliebollen verkoop. Allemaal activiteiten die er voor moeten zorgen dat we ons carnaval kunnen blijven organiseren. Maar er zullen er natuurlijk nog volgen. Het organiseren van zo een omvangrijk evenement wordt steeds moeilijker en duurder.

De diverse overheden leggen ons behoorlijk veel verplichtingen op, en deze kosten behoorlijk wat geld. Dit baart mij wel eens zorgen, want we zullen steeds meer beroep moeten doen op de vrijgevigheid van onze dorpsbewoners, sponsors en adverteerders.

Maar zoals dit komend carnaval ook ons motto is, me bluuve d’r an trokke.

Dit carnavals jaar zetten we weer alle zeilen bij, om alle pikpotters en buutendiekers een onvergetelijk carnaval te bezorgen. Voor de 43ste keer trekt de optocht weer door ons dorp. Geen officieel carnavals jubileum natuurlijk, maar wel de moeite waard om dit even te vertellen, want we zitten dicht tegen ons 44 jarig bestaan aan. Ook hiervoor is sedert augustus dit jaar al een commissie ingesteld die de feestelijkheden voor dit jubileum voorbereid. We gaan daar een onvergetelijk feest van maken. Dat beloof ik.

Rest mij voor nu deelnemers, vrijwilligers, leden van de vereniging, en niet te vergeten de sponsors, adverteerders en iedereen die ons een warm hart toedraagt, dan ook hartelijk te bedanken voor hun bijdrage aan dit prachtig carnavalsfeest. Op onze website en via de diverse social media staat beschreven hoe je ons kunt volgen tijdens de komende carnavalsdagen.

Rest mij nog een ieder een fantastisch carnavalsfeest toe te wensen in de pikpot, en kom ook zeker een kijkje nemen tijdens de optocht. Ook de deelnemers zullen u daarvoor dankbaar zijn!!

Alaaf
Heel veel leut en plezier gewenst.
Prins Geert 1