Voorzitter


Beste carnavalvierders

Het is weer zo ver. De vorige carnaval is nog maar net achter de rug en we zijn alweer bezig met het organiseren van de aanstaande carnaval. We kijken nog even terug naar de vorige carnaval. Wij als vereniging kijken daar met een positief gevoel op terug. Wat ons betreft was het weer een schitterend feest. We hebben geleerd van de dingen die misliepen en weten welke punten we aan moeten pakken.

Dan nu het nieuwe seizoen. We zijn op 10-11 begonnen  met de verkoop van de oliebollen. Ook dat ging weer als een speer, ze waren zo uitverkocht! Op 11-11 hebben we het motto bekend gemaakt. Het motto is “D’r is gin ouwen an”. Op 17-11 was het Hollandse avond met een optreden van de band de Suskes en Robbie Ronalds. Ook dit jaar waren de kaarten  uitverkocht. Het was een gezellige avond die goed verlopen is. Jullie denken misschien dat het allemaal wel leuk en makkelijk is zo’n feestje organiseren, maar niets is minder waar. Als je ziet wat er allemaal op je afkomt als je wat wilt organiseren met betrekking tot de regelgeving. We hebben te maken met een rookverbod en de alcoholwet, waarvoor je 18+ moet zijn als je een biertje wilt drinken. Zijn er genoeg vluchtwegen? Heb je een calamiteitenplan voor als er wat opdoet? Kortom, er komt voor ons als vereniging heel wat bij kijken! In samenwerking met Nico en Ineke van het café en de gemeente zijn we toch tot een goede oplossing gekomen. Wij als vereniging willen niemand buitensluiten, want de jeugd is de toekomst.

Ook in de Raad van 11 is er weer wat veranderd. Er zijn 3 leden gestopt wat ik erg jammer vind. Hans, Peter en Simon bedankt voor jullie jarenlange inzet! Gelukkig hebben we er ook weer twee nieuwe leden erbij, namelijk Marijn Audenaerd en Wesley de Jonge, welkom in de vereniging. We zijn nog op zoek naar twee nieuwe leden, dus als het je wat lijkt mag je me altijd benaderen. Dit jaar is Tim Zuidhof jeugdprins, Madelief Boonman is jeugdprinses en Sam Claessens is jeugdnar. Ik wens jullie een leuke & gezellige carnaval toe.

Voor de rest wil ik Nico en Ineke, alle vrijwilligers, sponsors en iedereen die zich op wat voor manier dan ook inzet voor de carnaval bedanken. Zonder jullie zou het allemaal niet mogelijk zijn om zo’n mooi feest te houden! Ik hoop jullie allemaal weer te zien in het weekend van 1 tot en met 3 maart!

Alaaf!

Jeroen van Sabben