Voorzitter

Beste Carnavalsvierders,

Nu ik dit stukje schrijf is het caravalseizoen alweer even bezig. We hebben de oliebollenactie en de Hollandse avond er alweer op zitten.

We zijn begonnen met de oliebollenactie. We hadden dit jaar 2100 oliebollen. De verkoop ging ontzettend goed. We hadden echt de wind in de zeilen. De keerzijde hiervan is dat we niet bij alle bewoners van de Pikpot langs konden komen. Onze excuses hiervoor.

Het weekend erna was de Hollandse avond. Ook dit was weer een groot succes. Zou het aan de artiesten liggen? Stef Ekkel, de Double DJ’s of aan onze DJ Roy? Ik weet het niet, maar ook hier hadden we de wind in de zeilen! De avond werd zo druk bezocht dat we vanwege veiligheidsredenen niet iedereen binnen konden laten. We betreuren het dat we mensen hebben moeten teleurstellen.

Het motto dit jaar is ‘Me è de wind in de zeilen’. Dat geldt zeker voor deze vereniging, want daar zit de wind goed in de zeilen.

Zelf had ik ook lekker de wind in de zeilen. Zoals velen van jullie getuige van waren heb ik tijdens de afsluiting van de carnaval op zondagavond mijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Op 23 september van dit jaar zijn we getrouwd.

Ik wil er ook bij stil te staan dat er mensen zijn die de wind niet in de zeilen hebben gehad. Hierbij denk ik aan onze vorige voorzitter Lex en zijn familie. Zij hebben afscheid moeten nemen van Jannie.

Voor het aanstaande jaar zijn wij aan de beurt om het kwartettenbal te organiseren. Dit zal plaatsvinden op 21 januari. De artiest die deze avond op zal treden is Jack Sparrow. De rest van de avond zal DJ Roy de muziek verzorgen. Bij deze nodig ik jullie allemaal uit om naar het kwartettenbal te komen. Ook voor de 55+ middag hebben we ons best gedaan om een leuk programma neer te zetten met een leuke act. Na de 55+ middag gaan we door met een ouderwets gezellige avond. Dat houdt in carnaval vieren zoals we dat vroeger in het café deden. Dus 55+ers van de Pikpot en omgeving leg je werk of klus neer die middag en kom naar het café.

In de Raad van 11 is er een wisseling. Peter Smulders stopt als lid van de Raad van 11 en wordt reserve. René Bal zal zijn plaats in de Raad van 11 innemen. Ook hebben we een nieuw lid in de vereniging en dat is Sven Remijnse ik wens hem veel plezier in de vereniging .

Het rest mij de leden van de carnavalsvereniging, sponsors, vrijwilligers en bouw- en loopgroepen voor hun bijdragen te bedanken. Zonder jullie zou er geen carnaval zijn in de Pikpot.

Ik wens iedereen een plezierige carnaval toe en hoop jullie weer te zien in de Pikpot!

Voorzitter

Jeroen van Sabben