Voorzitter

Beste Carnavalsvierders,

Het is de 11de van de 11de geweest en dat betekent dat het carnavalsseizoen weer is aangebroken. Voor ons als vereniging is het een drukke periode van vergaderen en organiseren.

Zoals ieder jaar zijn we begonnen met de verkoop van oliebollen en dit was weer een groot succes. Het weekend erna was de Hollandse avond. De opzet van deze avond was dit jaar anders. In plaats van in het café was het te doen in een tent die voor het café stond. Hiervoor hebben we gekozen vanwege de vele bezoekers in de voorgaande jaren. Het was een gezellige avond.

Nu even terugkijkend op het vorig seizoen. We hadden toen als motto “Me hebben de wind in de zeilen”. Nou, dat hebben we geweten ook toen we de tent op moesten bouwen! Gelukkig is het allemaal goed gekomen, maar wat wil je ook met zo’n raad van 11. Al met al kunnen we terugkijken op een mooi carnavalsseizoen met een mooie optocht. Hiervoor mijn dank aan de bouw- en loopgroepen.

Ook voor dit jaar hebben we weer een leuk motto bedacht. “Als je lacht bin je mooier”. Een motto dat past in de tijd van tegenwoordig. We hebben het allemaal druk in ons dagelijks leven en door de stress die we soms hebben lachen we misschien wel te weinig. Ze zeggen ook wel eens als je lacht ben je mooier en dat is ook zo. Dus ik hoop ook iedereen bij de carnaval te zien met een lach op het gezicht.

Verder wil ik de leden, vrijwilligers, sponsoren en Nico en Ineke bedanken, want zonder jullie zou dit allemaal niet mogelijk zijn. Ik hoop jullie allemaal met een mooie lach in de Pikpot te zien in het weekend van 9,10 en 11 februari!

Jeroen van Sabben