Zaterdagmiddag in De Pikpot

Me Wille Wè, Mae Me Kunne Nie! Dat zou je niet zeggen als je ziet wat een gezelligheid er zaterdagmiddag heerste in Pikpot Stad. Bekijk hier onze slideshow…

Woorden van onze Prins, Voorzitter en Pastoor…

Beste Pikpotters,

Hier zit ik dan in m’n kot, en nie in de prinsen residentie van de Pikpot.

“Me wille we ma me kunne nie”. Een motto dat we als vervanging van ons geplande motto naar buiten hebben gebracht.
Dit is niet wat we in gedachten hadden, en velen van jullie met ons.

Ons 44 jarig jubileum is door Corona voorlopig aan de kant geschoven, en ook de carnavals activiteiten kunnen helaas niet doorgaan.
Dit weekend had normaliter de viering op de jeugd soos, de 55+ dag en de carnavalsmis plaatsgevonden. Activiteiten die ik heel erg graag had gedaan, en dewelke ik ook tot m’n favoriete toebedeel.
Maar helaas kunnen ze geen doorgang vinden.
We zullen nog even vol moeten houden, zodat we hopelijk in het najaar weer iets kunnen organiseren.
Wel hebben we nog een aantal activiteiten kunnen verzinnen, zoals de feest emmer, de vossenjacht voor de jeugd van de basisschool. En “versier je kot in de Pikpot” . Hier hebben we een mooie prijs voor beschikbaar gesteld, dus we hopen dat er veel huizen feestelijk worden versierd.
Daarnaast kunnen we met de emmer naast ons, komend weekend genieten van carnaval online met Sfear events via www.sfaer.tv. Dit event dat van vrijdag tot maandag te bekijken is, staat op de zaterdag volledig in het teken van de Pikpot met als gast onze eigen Pikpot DJ Roy Peeters.

En ja…….. vergeet niet om de Pikpot vlag uit te hangen.

Tenslotte wil ik heel graag pastoor Paul Verbeek en onze voorzitter danken voor de mooie woorden die ze hebben gesproken vanuit onze mooie Bonifacius kerk, om ons Pikpotters een hart onder de riem te steken.
Ik mis jullie allemaal, en wens jullie ondanks alle beperkingen toch veel plezier toe tijdens deze evenementen, en stay safe, stay Pikpot!

3x Alaaf
Prins Geert

55+ Middag – de HOUSE versie

Normaal zouden we vandaag de 55+ Middag vieren. Helaas kan dat in de huidige omstandigheden niet.
Om er toch een beetje een een feestje van te maken hieronder twee afspeellijstjes met Carnavalskrakers voor de jeugd van vroeger.
Dus pak een advocaatje of een jonge borrel en maak er een huisfeestje van!
Hou vol, hou je aan de regels en hou van Carnaval!!!