Vrienden

Julder zulle vast dienke, wat is dat noe wee de ‘Vrienden van’ de Pikpot. Nou dat zulle me in dit stiksje es proberen op te helderen.

Bij ons in de carnavalsvereniging speelt al een paar jaar het idee dat we wat moeten doen om alle stijgende kosten voor ons en onze deelnemers te compenseren. De laatste jaren zijn bijvoorbeeld de kosten voor het bouwen van een wagen of het maken van pakken om mee te doen aan onze mooie optocht behoorlijk de lucht in geschoten. Maar dat niet alleen, alles is duurder geworden. De organisatie van de kindermiddag, de 55+ middag en het boeken van een artiest. De prijzen schieten door het dak.

We wilden als vereniging niet weer bij de bedrijven aankloppen die ons al een warm hart toe dragen. Met de ‘Vrienden van’ de Pikpot kan iedereen zijn steentje bijdragen en kunnen we nu en in de toekomst samen blijven genieten van alle mooie dingen die de carnaval in de Pikpot te bieden heeft.

Wat gaat dat dan kosten om lid te worden en wat krijg jij hiervoor terug? 

Voor een jaarlijkse bijdrage van €55,- krijg jij als vriend van de Pikpot bij aanmelding een unieke sjaal voor een warm gevoel. Daarbij krijg je jaarlijks een mooie speld voor op je carnavalspak, zodat dit een leuk verzamelitem op je pak wordt. Tevens krijg je ieder jaar vanuit het lidmaatschap een ‘Vrienden van’ gadget. Ook willen wij je met jaarlijkse nieuwsbrieven op de hoogte brengen wat wij met het geld gedaan hebben of welke plannen we er mee hebben voor in de toekomst.

Draag jij ons een warm hart toe? 

Meld je persoonlijk aan! Kom 3 februari tijdens de 55+ middag of na de carnavalsmis op zondag 4 februari bij ons langs of stuur een E-mail naar vriendenvan@pikpot.nl